Optimizarea întregii activități

Transformare Digitală

Analiză

Descoperim întreaga infrastructură printr-o analiză funcțională a tuturor parametrilor. Identificăm punctele vulnerabile și planificăm eliminarea deficiențelor detectate.

Implementare

Utilizăm metode eficiente și aplicații performante, urmărim permanent prioritățile stabilite. Coordonăm activitatea specialiștilor IT pe toată durata proiectului.

Mentenanță

Monitorizăm funcționarea infrastructurii după finalizarea proiectelor și căutăm permanent alte posibilități de dezvoltare. Acționăm rapid în cazul apariției vreunui element nou.

Soluții smart, platforme virtuale

Cloud computing, inteligență artificială, IoT

Pandemia COVID-19 a determinat schimbări fundamentale în modul în care funcționează societatea. Capacitatea de conectare la resurse, eficientizarea și modernizarea activității au devenit priorități imediate pentru orice organizație, indiferent de mărime sau domeniu de activitate.

Securitate

Soluții de securitate adaptate la ultimele noutăți din domeniu. Protecție împotriva solicitărilor de tip ransomware sau a oricăror atacuri cibernetice.

Personalizare

Soluţii software adaptate afacerii, arhive electronice, implementări comerț electronic, integrare cu platforme cloud și CRM, servicii de audit IT

Consultanță

Consultanţă tehnică IT, management, asistență de specialitate, support hardware și software (as-a-service), finanțare proiecte de digitalizare