Cu ajutorul experților noștri

Securitate cibernetică
și
Identificare vulnerabilități

CyberSecurity as a Service

Un concept nou în servicii IT. Soluțiile de securitate necesită de obicei investiții majore în tehnologie. Oferim soluții de tip enterprise la prețuri competitive pentru întreprinderi mici și mijlocii. Alegem bugetul optim pentru client, fără a compromite calitatea serviciilor.

Vulnerabilități cibernetice

Identificăm potențiale amenințări la adresa platformelor digitale prin scanări periodice a infrastructurii IT. Colaborăm cu administratorii de rețea pentru a actualiza procedurile de securitate cibernetică și a face recomandări de îmbunătățire soluțiilor implementate.

Rapoarte detaliate

Integrăm informația generată de rapoarte cu sisteme avansate de helpdesk și suport, pentru o prioritizare optimă a activității. Remedierea problemelor devine o operațiune mai simplă pe baza rezultatelor furnizate de aceste rapoarte.

Cum procedăm?

Alocăm fiecărui proiect de securitate cibernetică un set dedicat de aplicații specifice.

Folosind servicile noastre, clienții beneficiază de experiența specializată a unor profesioniști cerificați în cele mai noi domenii de activitate, în strânsă legatură cu industriile conexe în care activează clienții. Această configurare a serviciilor oferite permite o abordare unică a fiecărui proiect, cu o atenție deosebită la detalii. 

Prin ce ne deosebim de alții?

Misiunea noastră este să contribuim la succesul proiectelor noastre, prin servicii de calitate, care să ridice prestigiul clienților noștri. Acesta este motivația noastră pentru dezvoltare personală și profesională, pentru inovare, pentru o continuă  îmbunătățire a cunoștințelor și a valorii pe care o adăugăm partenerilor cu care lucrăm.